Flower Brand, ruim 65 jaar hét vertrouwde merk voor Aziatische kwaliteitsproducten.

Vanaf nu niet alleen in onze supermarkt, maar ook online te bestellen op de website van Zalal!

Flower Brand is een populair merk dat zich richt op Aziatische voedingsproducten, voornamelijk afkomstig uit landen zoals Indonesië, Thailand, en China. Het merk Flower Brand heeft een zéér breed scala aan producten, waaronder kruiden, specerijen, rijst, noedels, sauzen, en conserven.

Wat Flower Brand onderscheidt, is dat het zich richt op het aanbieden van authentieke smaken en ingrediënten die vaak gebruikt worden in de Aziatische keuken. Dit maakt het een favoriete keuze voor mensen die thuis Aziatische gerechten willen bereiden, of het nu gaat om Indische rijsttafels, Thaise curry’s of Chinese stir-fry gerechten.

Zo heeft Flower Brand bijvoorbeeld een zéér breed assortiment aan sambals, elk met hun eigen unieke smaak en pittigheid.

Hieronder enkele populaire varianten:

  • Sambal Oelek
    Een pure, eenvoudige sambal gemaakt van gemalen rode chilipepers, zonder extra kruiden. Deze sambal is scherp en veelzijdig, ideaal om gerechten pittiger te maken.
  • Sambal Badjak
    Een mildere, zoetige variant, waarbij de chilipepers worden gebakken met knoflook, uien en specerijen. Deze sambal heeft een rijke, gebakken smaak en is minder scherp dan Oelek.
  • Sambal Manis
    Een zoet-pittige sambal die perfect is voor mensen die van wat mildere, zoetere smaken houden, vaak gemaakt met suiker en specerijen.
  • Sambal Brandal
    Deze variant is pittiger dan Sambal Badjak en bevat vaak meer kruiden en specerijen. Hij is licht gebakken en heeft een intensere smaak.

Elke variant biedt een andere balans van pittigheid, zoetheid en specerijen, wat ze geschikt maakt voor verschillende gerechten en smaakvoorkeuren. Door de focus op kwaliteit en authentieke ingrediënten, is Flower Brand uitgegroeid tot een betrouwbaar merk voor liefhebbers van de Aziatische keuken.

Klik hier voor alle Flower Brand producten