Al Durra, sinds 1979 hét merk voor authentieke Arabische en Mediterrane producten

Vanaf nu niet alleen in onze supermarkt, maar ook online te bestellen op de website van Zalal!

Al Durra is een bekend merk dat zich richt op Midden-Oosterse voedingsproducten. Het merk werd opgericht in 1979 en is sindsdien uitgegroeid tot een belangrijke speler op de internationale markt voor voedingsmiddelen, vooral in landen met een grote vraag naar authentieke Arabische en Mediterrane producten.

Al Durra biedt een breed scala aan producten, waaronder conserven, ingelegde groenten, sauzen, peulvruchten, jams, tahini, en zoetigheden.

Het merk staat bekend om de hoge kwaliteit van hun producten en de zorg waarmee ze traditionele smaken en recepten behouden. Al Durra richt zich op het leveren van authentieke ingrediënten die essentieel zijn voor de Midden-Oosterse keuken, zoals ingelegde komkommers, olijven, hummus, en rozenwater.

De Al Durra producten worden vaak gebruikt in gerechten zoals falafel, mezze, en verschillende soorten stoofpotten en salades.

De producten van Al Durra worden met name gewaardeerd door de Arabische of Midden-Oosterse gemeenschap vanwege hun authentieke smaak en betrouwbaarheid, wat het een populaire keuze maakt voor zowel thuiskoks als professionele chef-koks die de rijke smaken van de Midden-Oosterse keuken willen vastleggen.

Klik hier voor alle Al Durra producten

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *